Kabelvåg Auto AS - (et bilverksted) som også kjører bilberging. Verksted brant ned den 13 februar 2022. Mer info. når dette er klart.

 

 

Vårt verksted er plassert like ved E10 i Kabelvåg. Vi driver bilverksted og kjører i tillegg bilberging for Viking.
Vi er med i bilverkstedkjeden BilXtra, landets største bilutstyrskjede. I februar 2021 ble vi medlem i Dekkpartner.no - en Nordisk fagkjede med i alt 248 verksteder i Norge, Sverige og Finland. Kjeden er eiet av medlemmene og er uavhengig av leverandører og produsenter. Vi fører alle kjente merker i alle prisklasser; Nokian, Goodyear, Michelin, Continental, Bridgestone, Sava, Dunlop, Pirelli, Firestone, Toyo m.fl.  Vi har alltid ledig rom på vårt dekkhotell! Vi selger også felger gjennom Dekkpartner.

Hos oss får du tak i slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon, led bar, sommer- vinter dekk,
barnestoler, lastestativ til bil og takbokser m.m.

Vi utfører reparasjoner, service og PKK på alle biltyper opptil 3,5 tonn. I tillegg har vi antirustbehandling for personbiler med www.Lanofilm.no, som er et unikt produkt basert på lanolinolje. Produsert på ullfett bidrar sauefettet til at produktet trekker inn i rusten og hindrer tilgang for luft og vann. Vi  tar hjulstillingskontroll, har AC systemservice og rens, partikkelfilter rens og gearoljeservice på automatkasser.

Du finner oss her.

Åpningstider: Man-Fre 7.30-16.00 / Kontor : 760 666 80  Vakttelefon : 993 666 80

Gult hus med grønt tak med masse snø rundt

Dekkpartner forhandler - Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne rett dekk til bilen. Vi har testvinnerne!